Æterisk Olie – Drive (10ml)

100,00 kr.

Basen på denne Roll on æterisk olieblanding Drive fra YA- gear er en plantebaseret mager og letoptagelig kokosfrø olie. De rene æteriske olier heri fungerer godt sammen, og har til formål at fremme en følelse af gå-på-mod, styrke og målrettethed.

Drive kan med stor effekt bruges i forbindelse med uoplagthed, træthed og ugidelighed og vil kunne give dig et “drive” i forskellige situationer i hverdagen.

Du kan med denne Roll on nyde fordelene ved aromaterapi når som helst. Ideel rejsekammerat i dametasken uanset om du er på den daglige pendling eller rundt om i verden. Drive roll on olie blanding kan let påføres på håndled, på halsen og ved tindingen, hvilket gør det lettere end nogensinde at opleve aromaterapi, når du har mest brug for det.

På lager

Varenummer (SKU): 1019 Kategori:

Beskrivelse

ADVARSEL: Kun til ekstern brug. Anvend ikke på brudt eller irriteret hud. Opbevares utilgængeligt for børn. Holder olier væk fra øjnene. Hvis hudfølsomhed opstår, skal du afbryde brugen og kontakte din læge. Hvis du er gravid, ammer, tager medicin eller har en sygdomstilstand, skal du konsultere din læge før brug. Afbryd brug og kontakt din læge, hvis der opstår bivirkninger. Må ikke indtages. Rystes godt før brug.

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Æterisk Olie – Drive (10ml)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *