Her blev ideen til Ya-Gear født

Visionen bag Ya-Gear er at hjælpe dig til en bedre oplevelse både før, under og efter du har dyrket din yoga. Det vil vi opnå ved at tilbyde kvalitetsprodukter som jeg selv har testet og kan stå inde for. Dét, kombineret med nye produkter som den yogataske der som beskrevet nedenfor, satte det hele i gang.

Ideen bag YA-gear opstod gennem min yogalærer Shilpa Ghatalia, som afholdte et yogaretreat i Indien, hvor jeg mødte hendes niece og yogalærer Sneha Desai som til daglig er bosat i Mumbai i Indien. (Billedet ovenfor er taget på det retreat). Her præsenterede hun mig for hendes projekt; at lave yogatasker med to stropper i økologisk bomuld, så man praktisk og behageligt kan transportere sit yoga udstyr på cykel eller gående.

Det var indtil da aldrig lykkedes mig at finde en komfortabel måde at transportere mit udstyr på. En tung yogamåtte og en rem på tværs er hverken praktisk eller behagelig.

Da Sneha Desai og hendes kollega Kinjal Shah med deres firma SkidO2 kontaktede mig i oktober 2021, og spurgte om jeg ville indgå et samarbejde og sælge deres produkter i Skandinavien og Europa, blev vi enige om at co-brande taskerne i Danmark, sammen med en række andre kvalitetsprodukter importeret gennem SkidO2, alle produkter jeg kan stå fuldstændig inde for.

Målet er at øge komforten, når du skal afsted til din yogaklasse hvis du går eller cykler, og sammen med de øvrige produkter at give en bedre oplevelse før, under og efter din yoga.

Rigtig god fornøjelse herinde.